Chirii si Vanzari Imobiliare
Folosit
Companie
1 Cameră
Complet
Vânzare
Nu
Inchiriez Vila pentru Craciun/Revelion
Zerosaptesaseopt optoptopt doipatrusase
Posibilitate de găzduire 6-10 persoane.
Vila are bucătărie, baie , dormitor, sufragerie, 3 sobe de téracota, hol intrare, apa calda și rece în bucătărie și baie.
Este situata pe un drum sătesc recent modernizat și la un kilometru este drumul asfaltat ce face legătura cu Vatra Dornei.
Este situata la 300 de metri de Biserica Ortodoxa si Casa Parohiala, la 200 de metri de Scoala si Caminul Cultural. Are in fata portii statie de micobuz cu program zilnic de transport.
Casa este situata la aproximativ 10 KM de fabrica de ape minerale Aqua Carpatica si in apropiere de fabrica de ape minerale Bilbor.
Atractii turistice din zona sunt:
Crescatoria de cerbi de Dramoxa. Cine ajunge la Crescătoria de cerbi de la Dârmoxa e musai să se aventureze în foișorul aflat în partea de sus a proprietății. De acolo de sus, tabloul te unge pe suflet, munții părând a fi agățați de poalele cerului. O minunăție! Atracția locului sunt, bineînțeles, cerbii și căprioarele. Să vezi aceste animale maiestuoase în mediul lor natural, dar în același timp, să te poți bucura de blândețea din ochii lor și să le poți mângâia, e curată magie.
Manastirea Catrinari este un complex monahal cu Hramul Adormirea Maicii Domnului, ridicat într-o zonă care administrativ aparține de Comuna Panaci, pe teritoriul satului Catrinari.
Schitul Piatra Taieturii se ridicã la peste 1. 700 metri altitudine, pe un virf de munte din comuna Panaci (7 km), in judetul Suceava, la 24 de kilometri de Vatra Dornei, pe drumul ce duce in Muntii Barnari.
Parcul National Calimani- granita dintre Ardeal si Moldova. Din zona esticã a masivului, unde la contactul cu Muntii Bistritei, muntele e strabatut de cotloane depresionare, care au favorizat instalarea unor importante asezari: Paltinis, Dragoiasa, Glodu Brosteni, Bilbor, Toplita si mai ales Borsec. Daca privesti de sus ai senzatia ca fiecare firicel de apa ascunde un drum lesne de urmat. Dupa aproximativ 12 km se atinge pasunea alpina. Peste numai 4 km se ajunge la Iezer. La poalele unui varf golas, la 1660 m altitudine - Iezerul - un lac aparent mic ca suprafata, despre care oamenii locului spun ca nu are fund. Un loc mirific, unde linistea domneste dintotdeauna. Muntii Calimani se evidentiaza printr-un peisaj inedit, cu stanci vulcanice modelate in forme fantastice: Dragonii de la Pietrele Rosii, Nefertiti si Cei 12 Apostoli din jurul Vf. Tihu, Gusterul, Camila si alte stanci semete din jurul Vf. Lucaciu, Portile Harlei, Godzila, Bufnita de pe Piciorul Harlei, ciupercile de piatra si varfurile crenelate de pe Vf. Tamau.
Rezervația naturalã `` Tinovul Mare`` (36 ha - categ. Iv Iucn), situatã între comunele Saru Dornei si Panaci, în apropierea șoselei principale, se aflã în custodia Administrației Parcului Național Cãlimani si reprezintã o mlaștinã oligotrofã, cu un specific natural similar Tinovului Mare din Poaiana Stampei.
Biserica Sfintii Apostoli Petru si Pavel este cunoscuta si cu apelativul de Catedrala Muntilor din Panaci. Este un edificiu construit din roca vulcanica, aflat în Satul Panaci din (comuna Panaci, judetul Suceava).
Aici, în Panaci, natura a înzestrat pământul cu 17 izvoare magice, izvoare cu apă vie. Acestea sunt așezate de-a lungul unui traseu turistic de aproape 60 de kilometri, traseu care acoperă mai multe localități. Harta centrală afișată la intrarea în comună ilustrează în detaliu unde sunt localizate toate izvoarele, numele acestora și compoziția chimică a apei. Mai mult decât atât, lângă fiecare izvor se găsește un panou care-l așază pe traseu și care ajută turiștii să vizualizeze Tărâmul Izvoarelor în totalitatea sa.
zerosaptesaseopt optoptopt doipatru sase
Proprietar
Pe site din ian. 2024
Preț: 139 EURSuceava, Panaci